GRATIS e-bok:
De 8 essensielle stegene til
indre motivasjon
Lær deg å lede motivasjonssamtaler.
Send oss din e-post så får du lenken
til e-boken tilsendt med en gang.

Ja, jeg ønsker å få lenken til e-boken tilsendt.


Når du gir du oss e-postadressen din får du e-boken og andre nyttige tips på e-post.

Vi holder din e-postadresse helt for oss selv.


Dette sier en av våre kunder:
«Anna Pia og Peder har en unik tilnærming til lederutvikling som jeg har satt stor pris på. De har dyp innsikt i hvordan en leder kan motivere og få ut det beste av seg selv og sine medarbeidere. De kombinerer fagkompetanse og mot til å utfordre med en menneskelig varme. Dette skaper et læringsmiljø som gjør det mulig for kursdeltagere å utfordre seg selv og tilegne seg dyp og varig utvikling.» Robert Marsalis, lederskapskonsulent, Det Norske Veritas (DNV GL)

Personvern. Kontakt: www.nlp-interaction.no
Interaction Consulting Group © 2016

Hei! Vi heter Anna Pia Hellstedt og Peder Wroldsen.

Vi hjelper deg som leder å snakke med dine medarbeidere om motivasjon og prestasjon. Vi fokuser på indre motivasjon og helhjertet engasjement som forutsetning for gode prestasjoner.

Nå har vi lyst til å gi deg vår e-bok "De 8 essensielle stegene til indre motivasjon" helt gratis. I den får du blandt annet en praktisk innføring i et utviklings- og samtaleverktøy som heter Format for forandring.

Dette tilbudet er til deg som har som oppgave å skape resultater gjennom andre. Du vil lære hvordan du hjelper dine medarbeidere å utvikle sin indre motivasjon og selvledelse, uten at du mister kontrollen som leder.

Det er ikke slik at din innflytelse minsker når dine medarbeidere blir mer selvstendige. Selvstendig betyr ikke egenrådig. Snarere tvert imot. Hjelper du dine medarbeidere å bli mer selvstendige, blir de ofte mer villige til å tenke helhetlig og inngå gode kompromisser.

Om du vil lede slik at dine medarbeidere motiverer og leder seg selv, da trenger du dette verktøyet som gir deg de 8 essensielle stegene som bygger opp strukturen for indre motivasjon og helhjertet engasjement.

Du trenger bare å fylle i ditt navn og din e-postadresse så sender vi lenken til e-boken til din innkurv med en gang.

Det er ingen hake – vi gjør dette fordi vi tror at noen av dere som får tilgang på verktøyet kommer til å velge å bli med på våre åpne kurs og ledertreninger.

Vi lover deg mange nyttige oppdagelser, Ikke bare med tanke på hvordan du leder andre. Du vil også få oppdage dine egne forutsetninger for å engasjere deg helhjertet.

Dette tilbudet er en del av en markedstest. Når testen er over kommer ikke e-boken til å være gratis lenger.

Om du laster ned e-boken til din egen maskin nå, selv om du ikke har tid til å sette deg inn i den med en gang, har du den til senere slik at du kan få glede av den i fremtiden.

God førnøyelse!

Anna Pia & Peder fra NLP-interaction.

Vi er sertifiserte trenere i kommunikasjons-og læringsmodellen NLP og holder åpne kurs sammen og hver for oss både i Norge og Sverige.